Κρήτη

Δυο ιατροί τα νέα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου

Με την παρουσίαση της αδελφοποίησης με τον Ροταριανό Όμιλο Μονμάρτης και τις εισδοχές δυο νέων μελών, πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Ο Ροταριανός Γιάννης Μηλιαράς παρουσίασε στα μέλη του Ομίλου πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή αδελφοποίησης και τις εντυπώσεις που αποκόμισε η αποστολή των Ροταριανών, ενώ ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου της Μονμάρτης χαιρέτησε μέσω skype.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η εισδοχή δυο νέων μελών: Του χειρουργού Φώτη Ψαράκη με ανάδοχο τον ροταριανό Παντελή Κρουσταλάκη και του καρδιολόγου Γιώργου Στρατηγάκη με ανάδοχο τον ροταριανό Γιώργο Ανδρουλάκη. Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. Μιχάλης Ζωγραφάκης - Σφακιανάκης καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή ροταριανή πορεία στα νέα μέλη, παρουσίασε και τα συμπεράσματα από το συνέδριο της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Πολεμικού Μουσείου.

Η επόμενη προγραμματισμένη συνεστίαση, είναι για την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, στις 21:30 στο ξενοδοχείο Galaxy, με ομιλητή τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Μουσείου Νίκος Καζαντζάκης στη Μυρτιά, με θέμα: «Μουσείο Νίκος Καζαντζάκης - Η πορεία και η προοπτική του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια