default-image

Β. Σιούτη: "Κυβέρνηση, πρόθυμη για όλα"

Κρήτη
Β. Σιούτη: "Κυβέρνηση, πρόθυμη για όλα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις λεκτικά, στη πράξη η ελληνική κυβέρνηση, εμφανίζεται "πρόθυμη" να δεχτεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και κυρίως της Γερμανίας η πολιτική της οποίας καθορίζει τις οικονομικές εξελίξεις στην Ε.Ε., είπε στον 9.84 η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη.  

Η κυβέρνηση "αγοράζει χρόνο" αλλά για την πολιτική της επιβίωση, προς όφελος του λαού και κυρίως εκείνων των στρωμάτων που έχουν φτωχοποιηθεί, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ομοίως η Ν.Δ. δια του σημερινού προέδρου της, φραστικά μιλάει για εκλογές, πρακτικά όμως βολεύεται με το να κλείσει όλα τα επώδυνα μέτρα η παρούσα κυβέρνηση, ώστε σε τυχόν μελλοντική άνοδο στην εξουσία αυτή να επικαλείται ως υπαίτια.

Η Β. Σιούτη εκτίμησε πάντως ότι η αξιολόγηση όπως και να κλείσει, απλά παρατείνει την κυβερνητική σταθερότητα η οποία ενδεχομένως να προχωρήσει σε ρετουσάρισμα προσώπων με ανασχηματισμό, τα επώδυνα μέτρα όμως θα τα υποστούν οι πολίτες. Στάθηκε τέλος στην υπόθεση του «πόθεν έσχες», σημειώνοντας ότι το καίριο ερώτημα για τον πρωθυπουργό, δεν είναι η «δημοσιογραφική αθλιότητα» που οδήγησε σε παραίτηση δημοσιογράφο για τις εμφανείς ανακρίβειες του, αλλά τι έκανε με το ΕΝΦΙΑ ως ιδιοκτήτης ακινήτου ο Πρωθυπουργός, ανεξάρτητα από το αν διαμένει σε άλλο σπίτι με ενοίκιο.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News