default-image

Αιχμηρή επιστολή της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης στη Λ.Κατσέλη

Κρήτη
Αιχμηρή επιστολή της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης στη Λ.Κατσέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δριμύ κατηγορώ της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προς την Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη και το Γενικό Γραμματέα Αγοράς και Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη, για τις επιστολές ρύθμισης χρέους τραπεζών σε δανειολήπτες οι οποίοι έχουν προσφύγει δικαστικώς να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και έχουν εκδοθεί υπέρ τους, δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν.

Η Ένωση δια της προέδρου του αναφέρεται και στην προσπάθεια κάποιων να απορυθμίσουν τις δρομολογημένες ρυθμίσεις των δανειοληπτών.

Αν ζητάτε την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το Τραπεζικό σύστημα, φροντίστε και τον εσωτερικό συντονισμό των οργάνων της κάθε μιας Τράπεζας, ώστε να μην προκαλείτε τον θυμό και την αγανάκτηση των δανειοληπτών, ώστε να προστατευτεί και η αξιοπιστία του συστήματος σημειώνει η Ιωάννα Μελάκη.

Επειδή γνωρίζουμε τις καλές σας προθέσεις , την επιστημονική σας κατάρτιση , το "στοίχημα¨" προς τον εαυτό σας ,να φέρετε κοντά τράπεζες-καταναλωτές, ζητάμε να βοηθήσετε ώστε οι πολίτες να ξαναέρθουν στις Τράπεζες και για την ισορροπία του Τραπεζικού συστήματος ,αλλά και για την ανόρθωση της οικονομίας της Χώρας, προσθέτει, μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News