default-image

Μετα από 10 χρόνια έρχονται επιτέλους προσλήψεις στον ΟΛΗ

Κρήτη
Μετα από 10 χρόνια έρχονται επιτέλους προσλήψεις στον ΟΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια εγκρίθηκαν προσλήψεις υπαλλήλων στα λιμάνια με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ήδη, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προχώρησε τις σχετικές διαδικασίες και αναμένει να βγει στον αέρα η σχετική προκήρυξη.

Οι προσλήψεις αφορούν 14 εργαζόμενους στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Συγκεκριμένα:

14 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ Ο.Λ.Η

2   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ (ΔΕ)

1   ΟΔΗΓΩΝ (ΔΕ)

1   ΤΕΧΝΙΚΟΣ/ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ (ΔΕ)

3   ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΗΤΩΝ  (ΔΕ)

5   ΤΕΧΝΙΚΟΣ/ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ΔΕ)

2   ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΥΕ)

Τα τελευταία χρόνια, το προσωπικό στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου μειώθηκε δραματικά.Από 70 εργαζόμενους που αριθμούσε ο Οργανισμός πριν 10 χρόνια, αριθμεί σήμερα 21 εργαζόμενους.

Προσλήψεις μετά από 10 χρόνια

Οι εξελίξεις προκάλεσαν χαμόγελα στους λιγοστούς εργαζόμενους, με τις σχετικές προσλήψεις να έρχονται μετά από 10 και πλέον χρόνια.

Πέρα από τις προσλήψεις, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας τόνισε την ανάγκη οι διοικήσεις των λιμανιών και οι υπηρεσίες του υπουργείου να προχωρήσουν με ταχύ ρυθμό στην προετοιμασία, κατάθεση και έγκριση των master plan.

Αναφορικά με την κατοχύρωση της λιμενικής εργασίας ο κ. Δρίτσας δήλωσε ότι υπάρχει ήδη επικοινωνία με το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να υπάρξει σύντομα ένα πλαίσιο λειτουργικό.

Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη σύνδεσης των λιμανιών με τις τοπικές κοινωνίες που αποτελεί προϋπόθεση για την αποτελεσματική λειτουργία τους.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News