default-image

Μεσαρά:Ισοπέδωσαν με μαγκούρες κατάστημα και χτύπησαν άνδρα

Κρήτη
Μεσαρά:Ισοπέδωσαν με μαγκούρες κατάστημα και χτύπησαν άνδρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό τους νόμο φαίνεται πως επέβαλαν για μια ακόμη φορά μαγκουροφόροι στη Μεσαρά που έκαναν "γυαλιά καρφιά" το κατάστημα κατοίκου της περιοχής, που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για αγροζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε φαρμακείο, του οποίου ο ιδιοκτήτης γλίτωσε τα χειρότερα γιατί οπισθοχώρησε.

Πρωταγωνιστές του νέου επεισοδίου φέρονται τρείς κτηνοτρόφοι ηλικίας 30 ως 65 ετών τα κοπάδια των οποίων προκαλούσαν συνεχώς ζημιές σε ελαιώνα που διατηρεί το θύμα στην περιοχή της Βαγιωνιάς.

"Πλήρωσε" για τις συστάσεις

Με αφορμή μια ακόμη επιδρομή κοπαδιού στο λιόφυτο ο ατυχής φαρμακοποιός αγανακτισμένος τόλμησε να κάνει συστάσεις στους ιδιοκτήτες των ζώων για να περισώσει ότι έχει απομείνει από τα δέντρα του. Λίγες ώρες αργότερα οι φερόμενοι ως δράστες, πατέρας και γιός και ένας ακόμη αγροτοοκτηνοτρόφος έκαναν έφοδο στο φαρμακείο προκαλώντας ζημιές με τις μαγκούρες τους στις προθήκες και τον εξοπλισμό.

Δέχτηκε και χτυπήματα

Ο εμβρόντητος φαρμακοποιός ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δέχτηκε κάποια χτυπήματα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, οπισθοχώρησε και γλίτωσε από τη μανία των δραστών. Λίγο αργότερα κατέφυγε στο αστυνομικό Τμήμα των Μοιρών όπου κατήγγειλε το επεισόδιο.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News