Κρήτη

Ανέκτησε τις αισθήσεις του ο 32χρονος αστυνομικός

Δραματικές στιγμές εκτυλίσσονται στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται ο 32χρονος αστυνομικός της Ασφάλειας Ηρακλείου μετά τον ακρωτηριασμό του. Οι γιατροί διέγνωσαν σημάδια σταθεροποίησης της κατάστασης του και επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν. Το ευτυχές είναι ότι ο 32χρονος ανταποκρίθηκε πλήρως, καθώς παρά τα βαριά τραύματα, δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός ανέκτησε τις αισθήσεις του σε βαθμό που να του επιτρέπουν να συνειδητοποιήσει επακριβώς την κατάσταση του. Στο πλευρό του εκτός από την οικογένεια του έσπευσαν ήδη ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ οι οποίοι προσπαθούν να τον στηρίξουν να ξεπεράσει τον ισχυρό κλονισμό  που έχει υποστεί.

Μεγάλη είναι και η προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ώστε ο 32χρονος αστυνομικός να παραμείνει σταθεροποιημένος και να μπορέσει να ανταποκριθεί στα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να αποκατασταθεί το πόδι του, όπου έχει τραυματιστεί εξίσου σοβαρά.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ Αθηνών ωστόσο η προσπάθεια συγκόλλησης του χεριού δεν ήταν επιτυχής.

Τιτάνια μάχη να σωθεί το πόδι

Μάλιστα δίνεται τιτάνια μάχη για να σωθεί μετά το σοβαρό τραυματισμό, το πόδι του. Στο πλευρό του βρίσκονται οι συνάδελφοί του, έτοιμοι να προσφέρουν αίμα αφόσον χρειαστεί καθώς η ένωση αστυνομικών διαθέτει τράπεζα αίματος.

Προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση αερομεταφοράς του 32χρονου αστυνομικού στην Αθήνα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη με τη μηχανή του στη γέφυρα της Λεωφόρου Κνωσσού, στις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Σοβαρά τα τραύματα

Η κατάσταση του κρίθηκε κρίσιμη από την πρώτη στιγμή καθώς υπέστη ακρωτηριασμό του ενός χεριού του ενώ φέρει και πολύ σοβαρό τραύμα στο γόνατό του.

Αεροπλάνο C130 τον μεταφέρε στην Αθήνα για την πολύπλοκη επέμβαση.

Αγωνία για τους συναδέλφους

Από τη στιγμή που μαθεύτηκε το νέο οι συνάδελφοί του με τηλεφωνήματα προσπαθούν να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας και αγωνιούν για τον 32χρονο που δίνει αγώνα ζωής.

Σχόλια