default-image

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια

Κρήτη
Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στην Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα από το πρωί σε όλη τη χώρα, μέλη του ΠΑΜΕ στο Ηράκλειο προχώρησαν σε κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ηρακλείου κ. Ιωάννης Γωνιανάκης: "Η κατάληψη έχει ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής στις 06:00 πμ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12:00 το μεσημέρι, κάτι που είχε ήδη εξαγγελθεί."

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην απεργία

Στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων βρίσκονται από τα ξημερώματα και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κρήτης το οποίο λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και ανταποκρίνεται στα έκτακτα περιστατικά.

Τη συμμετοχή του στη 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας Κρήτης.  

"Φωτιά" τα νέα μέτρα από την Κυβέρνηση

Παρά τις έντονες μαζικές αντιδράσεις - κινητοποιήσεις η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση το Ασφαλιστικό και Φορολογικό, άρον-άρον το σαββατοκύριακο στη Βουλή και όπως όλα δείχνουν ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος ταξιδεύει στις Βρυξέλλες, τη Δευτέρα με το ψηφισμένο νομοσχέδιο για να πείσει το Eurogroup ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει την πυγμή να περάσει και τα πιο επαχθή μέτρα.

Στις προετοιμασίες για το νομοσχέδιο πάντως θα υπάχουν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ειδικά για τις περικοπές στους συνταξιούχους, όπως και για τις εισφορές των προσωπικών εταιρειών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News