default-image

Μ.Συντυχάκης: Αιχμηρός για την απουσία μέτρων για τη λειψυδρία

Κρήτη
Μ.Συντυχάκης: Αιχμηρός για την απουσία μέτρων για τη λειψυδρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nα παρθούν μέτρα για την οριστική επίλυση του προβλήματος λειψυδρίας στο Νομό Χανίων ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, με Επίκαιρη Ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή.Επισήμανε ότι για ακόμα μια χρονιά, και σε μεγαλύτερη έκταση από ποτέ, οι μικρομεσαίοι αγροτοκτηνοτρόφοι και συνολικά ο λαός των Χανίων έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το σοβαρό πρόβλημα.

Ο Μανώλης Συντυχάκης τόνισε ότι η λειψυδρία θα μπορούσε να είχε επιλυθεί οριστικά με την κατασκευή του φράγματος της λεκάνης του Ταυρωνίτη. Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να επανακατασκευαστούν οι δύο λιμνοδεξαμενές στις περιοχές Χρυσοσκαλίτισσα και Λιβάδια που αντιμετωπίζουν σοβαρές ζημιές.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης ανέφερε ότι ανάλογες υποσχέσεις έχουν δοθεί και από τους προηγούμενους υπουργούς, αλλά τα έργα δεν κατασκευάστηκαν.

Όπως εξήγησε, ο λόγος που δεν γίνονται αυτά τα έργα «πνοής» είναι οι στρατηγικές επιλογές της άρχουσας τάξης και της ΕΕ, ο καπιταλιστικός δρόμος που υπηρετεί και η σημερινή κυβέρνηση. Πρόσθεσε ότι δεν ενδιαφέρονται για τις λαϊκές ανάγκες, αλλά για εκείνες τις υποδομές που εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News