default-image

Πένθος για την Μαρία Σαμψών-παλεύει ο σύζυγος στην εντατική

Κρήτη
Πένθος για την Μαρία Σαμψών-παλεύει ο σύζυγος στην εντατική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέβαιναν μαζί στο αυτοκίνητο ανήμερα του Πάσχα αλλά το νήμα της ζωής της συζύγου έμελλε να κοπεί βίαια αφήνοντας πίσω της τον άνδρα της να παλεύει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Η Μαρία Σαμψών «έσβησε» σε φρικτό τροχαίο στο Ρέθυμνο και μάλιστα μετά από το πασχαλινό τραπέζι και στη διαδρομή της επιστροφής. Ο σύζυγός της Γιάννης σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ,δίνοντας τη δική του μάχη.  

Οι γιατροι παρακολουθούν με προσοχή την πορεία της υγείας του και οι συγγενείς του ελπίζουν να αφήσει αλώβητο τον άνδρα,  τα σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν με την πτώση του αυτοκινήτου στο γκρεμό.  

Θρήνος για τη νοσηλεύτρια

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η άτυχη Μαρία Σαμψών η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου και ήταν γνωστή στην κοινωνία του Ρεθύμνου, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή ενώ απαρηγόρητος είναι ο γιος της ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος στο Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου - Σπηλίου στο ύψος της Αγίας Άννας, στα Τρία Μοναστήρια, 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Ρεθύμνου, όταν το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κατέληξε στον γκρεμό.

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε το ζευγάρι  αλλά για την 64χρονη ήταν ήδη αργά.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News