default-image

Παραλιακή: Φρένο στη μάστιγα των τροχαίων ζητούν οι πολίτες

Κρήτη
Παραλιακή: Φρένο στη μάστιγα των τροχαίων ζητούν οι πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κραυγή απόγνωσης από πολίτες και καταστηματάρχες στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου που αντικρίζουν σχεδόν καθημερινά δεκάδες ατυχήματα, με τους ίδιους να ζητούν από τους αρμόδιους να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για να μπει φρένο στη μάστιγα των τροχαίων.

«Δεν πάει άλλο», τονίζουν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής που ήδη συγκεντρώνουν υπογραφές για τη τοποθέτηση φαναριών, αίτημα που κατέθεσαν στα γραφεία της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, προκειμένου το θέμα να τεθεί επί τάπητος στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

Και στο ύψος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για διερχόμενους πεζούς, καθώς και σε αυτή τη περίπτωση, η πλειοψηφία των οδηγών αδιαφορεί στη διάβαση πεζών και με τον κ. Μυλωνά να ζητά τη λήψη μέτρων από τους αρμόδιους, προτείνοντας σαμαράκια για να κόβουν ταχύτητα οι οδηγοί.

Πρόταση για τη τοποθέτηση καμερών στην παραλιακή λεωφόρο όχι μόνο για τη βεβαίωση παραβάσεων, αλλά κυρίως για τη συμμόρφωση των οδηγών απευθύνει στους αρμόδιους φορείς ο κ. Γιάννης Λιονάκης.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News