default-image

Μοίρασαν αλκοτέστ και ευχές για αναίμακτο Πάσχα

Κρήτη
Μοίρασαν αλκοτέστ και ευχές για αναίμακτο Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση για αναίμακτο και ειρηνικό Πάσχα, απευθύνει η ΕΛΑΣ στην Κρήτη που υλοποιεί τον πάγιο σχεδιασμό της για την αποφυγή δυσάρεστων και οδυνηρών περιστάσεων που μπορούν να σκιάσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα τις ημέρες του Πάσχα.

Tο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, με πνεύμα και διάθεση προσφοράς θα βρίσκεται με το δικό του τρόπο, κοντά σε όλους τους πολίτες, στις πόλεις και την ύπαιθρο, υπογραμμίζει στο μήνυμα του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης. Ο υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης  περιόδευσε σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού  για να ανταλλάξει ευχές με το αστυνομικό προσωπικό και να εποπτεύσει την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων που έχουν σχεδιαστεί  για την πρόληψη ατυχημάτων,  κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων που καταγράφονται με μεγαλύτερη συχνότητα κάθε εορταστική περίοδο.

Μάλιστα στο μήνυμα του προς τους πολίτες της Κρήτης τους καλεί να προασπίσουν με την στάση τους και τις επιλογές τους το θαύμα της ζωής.

Με την καθοριστική συνδρομή του ΣΥΦΑΚ κλιμάκια της Τροχαίας Ηρακλείου μοίρασαν σήμερα ενημερωτικά φυλλάδια και αλκοολόμετρα στο κέντρο της πόλης καλώντας τους οδηγούς να αποφύγουν το μοιραίο αυτό συνδυασμό.  

Στην επαγρύπνηση των αστυνομικών δυνάμεων για την πρόληψη έκνομων ενεργειών αναφέρθηκε ο αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου υπενθυμίζοντας κανόνες ασφαλείας που μπορούν αν ακολουθούν οι πολίτες ώστε να μην βρεθούν αυτές τις ημέρες στο στόχαστρο επιτήδειων.

ρεπορτάζ: Νικολέττα Σφακιανάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News