default-image

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό

Κρήτη
Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο παίκτες-θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου στα Χανιά, τιμώντας με την παρουσία τους δύο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά.

Ο λόγος για τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκο Γκάλη, ο οποίος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος των τελικών του 5ου τουρνουά μπάσκετ αλληλεγγύης  και για τον διεθνή άσο και επί σειρά ετών αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη που τίμησε με την παρουσία του την τελετή έναρξης του διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά Minoan Cup που διεξάγεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πλατανιά.

Οι δύο μεγάλοι αυτοί αθλητές βραβεύτηκαν - στο πλαίσιο των ανωτέρω εκδηλώσεων - από το δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη ο οποίος τους προσέφερε μια αναμνηστική πλακέτα, με ένα φυσικό κλαδί, επιχρυσωμένο από το μνημειακό Δένδρο της Ελιάς των Βουβών - το οποίο αποτελεί σύμβολο Ειρήνης και Αγώνων - για την μεγάλη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και για το εξαίρετο αθλητικό τους ήθος το οποίο αποτελεί παράδειγμα για τη νέα γενιά του τόπου μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News