default-image

Ο 10χρονος που δέχτηκε επίθεση από σκυλί

Κρήτη
Ο 10χρονος που δέχτηκε επίθεση από σκυλί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτεταμένα είναι τα τραύματα του 10χρονου από την επίθεση που δέχτηκε από εξαγριωμένο σκυλί, το απόγευμα του Σαββάτου στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου.

Σοκαρισμένοι και ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της συνοικίας, με τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια τους, το απόγευμα του Σαββάτου, βλέποντας το σκυλί να επιτίθεται με μανία σε ένα 10χρονο αγόρι που έπαιζε αμέριμνο μαζί με άλλα παιδιά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς και στο σώμα του.

Ο 10χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Το ιστορικό

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες έπαιζε έξω στο δρόμο με άλλα παιδιά, το σκυλί πήδηξε την καγκελόπορτα του σπιτιού του ιδιοκτήτη του και εξαγριωμένο επιτέθηκε στο μικρό αγόρι.

Κάτοικοι της περιοχής έντρομοι έτρεξαν να σώσουν το 10χρονο αγόρι από τα δόντια του εξαγριωμένου σκυλιού, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τέτοια η μανία του, που με δυσκολία κατάφεραν να το γλυτώσουν.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι, μετά από αυτό το περιστατικό είδαν το εξαγριωμένο σκυλί να επιτίθεται σε άλλες δύο γυναίκες και ένα ακόμη παιδί, χωρίς ωστόσο να έχει αναφερθεί αν τους τραυμάτισε σοβαρά.

Μετά από αρκετή ώρα και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, ο υπεύθυνος περισυλλογής του Κυνοκομείου Ηρακλείου κ. Φώτης Φωτάκης με τη συμβολή της Αστυνομίας κατάφερε να πλησιάσει το εξαγριωμένο ζώο, να το ηρεμίσει και να το μεταφέρει στο Κυνοκομείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News