default-image

Α.Στρατάκης: Εμείς θα σας πούμε πότε η ενεργοποίηση δικαιωμάτων

Κρήτη
Α.Στρατάκης: Εμείς θα σας πούμε πότε η ενεργοποίηση δικαιωμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σωρεία λαθών στις ενστάσεις, νέες μειώσεις στην ενιαία ενίσχυση από 5-8%, χαμένα δικαιώματα κυρίως από τους νέους αγρότες,  πυροδοτούν πολλαπλές αντιδράσεις στις τάξεις των αγροτών μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων με τα δικαιώματά τους.

''Οι δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ  έχουν απέναντί τους τα τεχνικά προβλήματα του συστήματος, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τα νεύρα των παραγωγών'', απαντά ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ στον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Γιώργο Αποστολάκη που  μέσω του Ράδιο 9,84 είπε ότι από σήμερα ξεκινά η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της φετινής περιόδου.

''Καλώ τους παραγωγούς να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και πριν ανακοινώσουμε ως ΕΑΣΗ την έναρξη της διαδικασίας να μην τρέχουν για την ενεργοποίηση'' ανέφερε ενδεικτικά. Πρόσθεσε επίσης πως ζήτησε και επίσημα την παράταση πέραν της 16ης Μαΐου καθώς οι 65.000 παραγωγοί μόνο της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου και οι 750.000 της χώρας δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν σε λίγες ημέρες.

Ο Ανδρέας Στρατάκης εξέφρασε τέλος την ελπίδα τα χρήματα να του υπολοίπου της ενιαίας ενίσχυσης να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τις πρώτες ημέρες της Μ.Εβδομάδας ώστε να προλάβουν να πληρωθούν όλοι οι παραγωγοί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News