default-image

Το Σάββατο το παζάρι των Mommies

Κρήτη
Το Σάββατο το παζάρι των Mommies

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μύρισε Πάσχα και οι ομάδα Mommies είναι έτοιμη για ακόμη ένα παζάρι, το 4ο κατά σειρά, με καλούδια φτιαγμένα από τα χεράκια τους που δημιούργησαν με πολύ αγάπη και θυσιάζοντας τον ελάχιστο πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους.

Μοναδικός σκοπός των κοριτσιών η προσφορά!

Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 23 Απριλίου στο αίθριο της Λότζια και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση του Κέντρου ειδικών παιδιών «Η Ζωοδόχος Πηγή».

Γράφουν οι mommies..

«Τα συναισθήματα και οι ανάγκες που γεννιούνται μεταβαίνοντας από τον κόσμο  της γυναίκας στο κόσμο  της  μητέρας,  είναι αναμφίβολα άξια μελέτης και περισυλλογής…

Ένα μαγικό συνονθύλευμα από πολλές ανησυχίες, απορίες,φοβίες για το οτιδήποτε και αυτή η απρόσμενη ,απέραντη αγάπη που σε παρασύρει και σε προκαλεί να τη μοιραστείς  , να τη σκορπίσεις ,να τη διοχετεύσεις , να προσφέρεις. Έτσι άναψε η σπίθα..

Η ομάδα  mommies ,εμπνευσμένη από τη μαμά Ιωάννα , ένωσε  τις αγωνίες και τις  δυνάμεις   μαμάδων  με σκοπό  αρχικά να  οργανώνει ομαδικές δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά και να προσφέρει κοινωνικά όπου υπάρχει ανάγκη , πάντοτε με επίκεντρο το παιδί . Το πρώτο φιλανθρωπικό παζάρι με δημιουργίες των  mommies ,3 χρόνια πριν μας έφερε πιο κοντά,μας έκανε πιο δυνατές.. Τα παιδιά "δέσανε" μεταξύ τους και οι μαμάδες έγιναν μια αγαπημένη παρέα με ισχυρούς δεσμούς και πολλή - πολλή αγάπη.

Ο χρόνος πολλές φορές μας περιορίζει , μια και οι δραστηριότητες των παιδιών μας και οι υποχρεώσεις μας διαρκώς αυξάνονται ..ο στόχος μας όμως παραμένει ο ίδιος . Να ανταμώνουμε και να προσπαθούμε ,με τις ιδιαίτερες δημιουργίες μας και τα έσοδα μας από αυτές, να προσφέρουμε.

Αισίως προετοιμαζόμαστε για το 4ο κατα σειρά φιλανθρωπικό μας παζάρι - 3ο σε συνεργασία με τον αγαπημένο μας παιδικό σταθμό -νηπιαγωγείο Ροδομηλιά το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου στη Λότζια Ηρακλείου.

Σας υποσχόμαστε πως για μια ακόμη χρονιά θα φανούμε αντάξιες της δικής σας αγάπης και στήριξης , εκθέτοντας  δημιουργίες πασχαλινές , ξεχωριστές με την υπογραφή και την ιδιαίτερη  αισθητική των mommies  …

Σας περιμένουμε...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News