default-image

Βullying: Μπουνιές και κλωτσιές σε βάρος 15χρονης-Tρόμος από συμμορίες

Κρήτη
Βullying: Μπουνιές και κλωτσιές σε βάρος 15χρονης-Tρόμος από συμμορίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μώλωπες και πόνους σε όλο της το σώμα γυρνούσε στο σπίτι από το σχολείο της μια 15χρονη μαθήτρια της πρώτης Λυκείου που όπως λέει η μητέρα της δεχόταν επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από συμμαθητές της σε σχολείο του Ηρακλείου.

Το νέο περιστατικό βίας που έχει κάνει άνω κάτω την εκπαιδευτική κοινότητα καταγγέλθηκε από τη μητέρα του κοριτσιού που έμαθε την αλήθεια από φίλους της κόρης της και όχι την ίδια που φοβόταν να μιλήσει γιατί εκτός από τη  σωματική βία. "Το παιδί μου βιώνει έναν εφιάλτη" εξήγησε η μητέρα του κοριτσιού.

Σοκαρισμένη η μητέρα από τα όσα έμαθε για το άγριο ξύλο εναντίον της κόρης της

Απειλές από συμμορία

Απειλούνταν ότι αν άνοιγε το στόμα της ,είτε η ίδια είτε κάποιος δικός της άνθρωπος, θα πάθαινε κακό από ομάδα μαθητών από άλλα σχολεία που όπως της έλεγαν αυτοί που τη χτυπούσαν δρουν σαν ενδοσχολική συμμορία.

Σύσκεψη παρουσία των γονέων των παιδιών που εμφανίζονται ως θύτες και η μητέρα μαζί με τη θεία του θύματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη από τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου που επιβεβαιώσε στον διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το περιστατικό, δίχως όμως να δίνει την έκταση που η μητέρα του παιδιού μετέφερε οργισμένη μπροστά στο φακό της "ΚΡΗΤΗ TV".

Και ΕΔΕ αν χρειαστεί

Αν χρειαστεί θα διενεργηθεί και Ένορκη Διοικητική Εξέταση διευκρίνισε ο κ. Γιγουρτάκης που διευκρίνισε ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν έχουν θέση μέσα στα σχολεία και στόχος είναι να πάψουν να υφίστανται.Εξηγεί ακόμη ότι η διεύθυνση του σχολείου με το σύλλογο γονέων θα προσπαθήσει έχοντας κινητοποιήσει και τους γονείς των παιδιών που εμφανίζονται ως θύτες, να αντιμετωπίσει το νέο αυτό περιστατικό βίας μέσα σε ένα ακόμη σχολείο του Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News