Κρήτη

Αυγενάκης: Ανανέωση και νέα πρόσωπα στις ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.ΤΟ

Στην ανανέωση των Δημοτικών Τοπικών οργανώσεων και την ανάδειξη του Καλλέργου Βουλγαράκη, ως Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αναφέρεται ο αναπληρωτής Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.

 Όπως τονίζει:«Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Καλέργο Βουλγαράκη για την εκλογή του.

Με την αισιοδοξία της μεγάλης συμμετοχής στο νομό μας και την σαρωτική ανανέωση των οργανώσεων ΔΗΜ.Τ.Ο. και ΔΗΜ.Τ.Ε. κατά 70% και πλέον, με νέα πρόσωπα, με αξιόλογα βιογραφικά,  προερχόμενα από την αγορά και με παρουσία στα κοινά, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ, ξεκινάμε τη νέα σελίδα της Νέας Δημοκρατίας στη Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο.

Σημαντική συνεισφορά και του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη καθώς και των πολιτευτών και κεντρικών στελεχών του κόμματός μας στο νομό,  που συμφώνησαν ομόφωνα  και στήριξαν τελικά την επιλογή του Καλλέργου Βουλγαράκη για νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενισχύοντας την ενότητα.

Από σήμερα, όλοι μαζί, ενωμένοι, με τον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη,προχωράμε στις εργασίες του 10ου Τακτικού Συνεδρίου, με στόχο την οργανωτική μεταρύθμιση της μεγάλης, φιλελεύθερης, κεντροδεξιάς παράταξης».
?

Σχόλια