default-image

Καράβολας: Μετά το ρεπορτάζ "μεταμορφώθηκε" το συντριβάνι

Κρήτη
Καράβολας: Μετά το ρεπορτάζ "μεταμορφώθηκε" το συντριβάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «ΚΡΗΤΗ TV» στις 16 Μαρτίου του 2016 για το εντυπωσιακό σιντριβάνι του Καράβολα  στο Ηράκλειο το οποίο "πνίγηκε" στα σκουπίδια, οι Κρητικοί απολαμβάνουν πλέον μια πολύ διαφορετική εικόνα αφού υπήρξε παρέμβαση της δημοτικής αρχής.

Το… καθαρό πλέον συντριβάνι έγινε πόλος έλξης για δεκάδες οικογένειες που έκαναν τη βόλτα τους  και περαστικούς οι οποίοι απόλαυσαν την εικόνα του.

Το συντριβάνι πλέον έχει γίνει πόλος έλξης για μεγάλους και παιδιά

Τη νύχτα θυμίζει και πάλι την αρχική εντυπωσιακή του εικόνα

Η εικόνα που είχε προκαλέσει αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις μήνες μετά την πρόβα τζενεράλε στο μεγαλύτερο σιντριβάνι της χώρας το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, με τις εικόνες πραγματικά να εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους, οι εικόνες που είχε καταγράψει η ΚΡΗΤΗ ΤV και το neakriti.gr δεν θύμιζαν σε τίποτα το εντυπωσιακό αυτό "στολίδι", αντιθέτως προκαλούσαν την δυσαρέσκεια αλλά και την οργή διερχόμενων πολιτών.

http://www.neakriti.gr/temp/CACHE_620X620_1_1306467.JPG"> Η εικόνα του συντριβανιού το Μάρτιο

Βουρκόνερα και σκουπίδια συνέθεταν το "ανενεργό" τότε σιντριβάνι, το οποίο στη δοκιμαστική λειτουργία του, μάγευε δημότες και επισκέπτες με τις εντυπωσιακές φιγούρες του νερού, οι οποίες σε συνδυασμό με τα χρώματα δημιουργούσαν μια …χορογραφία νερού. Η εικόνα του συντριβανιού ευτυχώς αποκαταστάθηκε.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News