default-image

Ένας 26χρονος βγάζει την Ιεράπετρα από την αφάνεια

Κρήτη
Ένας 26χρονος βγάζει την Ιεράπετρα από την αφάνεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρώτο της τουριστικό ηλεκτρονικό οδηγό θα αποκτήσει η γραφική Ιεράπετρα, χάρη σε έναν 26χρονο νεαρό, που μόλις αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.   

Ο λόγος για τον 26χρονο Βαγγέλη Λουτσέτη, ο οποίος όπως δήλωσε στο neakriti.gr, είναι σχεδόν έτοιμος να βγάλει στον "αέρα" την ερχόμενη εβδομάδα τον πρώτο ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό της Ιεράπετρας και να συνεχίσει να τον συμπληρώνει έπειτα σιγά-σιγά, με καινούργιο υλικό.

Στον τουριστικό οδηγό θα βρίσκει κανείς μεταξύ άλλων τις αρχαιότητες, τα φαράγγια, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια και τις εκκλησίες, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα μνημεία της φύσης, καθώς και ξενοδοχεία, αλλά και τουριστικά καταλύματα, διευκολύνοντας έτσι τους επισκέπτες.

Αυτό που τον οδήγησε να τον δημιουργήσει είναι «επειδή δεν έχει η Ιεράπετρα ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό», και όπως μας εξομολογείται ο 26χρονος Βαγγέλης, ο οποίος αυτό το διάστημα υπηρετεί τη θητεία του στα Χανιά, αυτός είναι και ο λόγος που σκέφτηκε να κάνει εκείνος την αρχή.

Την ερχόμενη εβδομάδα, μας είπε, θα είναι έτοιμος να τον "βγάλει" στον "αέρα". «Σε αυτόν ο επισκέπτης θα βρίσκει τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής μας», όπως αναφέρει, «τις αρχαιότητες, τα φαράγγια, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια και τις εκκλησίες, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα μνημεία της φύσης, τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, τα καταστήματα τουριστικών ειδών και υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα εμπορικά εν γένει καταστήματα και τις επιχειρήσεις», τονίζει.

Τέλος αναφέρει ότι όσοι επισκέπτονται τον οδηγό θα μπορούν να διαβάζουν και «πολλά δημοσιευμένα άρθρα, σχετικά με τον τουρισμό και τις ομορφιές του τόπου μας». Ωστόσο, όπως μας είπε έχει ζητήσει και από το Δήμο Ιεράπετρας φωτογραφικό και ότι άλλο τουριστικό υλικό που διαθέτει, προκειμένου να το προσθέσει στον ηλεκτρονικό αυτό οδηγό.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News