default-image

Έκλεβε από αγροτικά μηχανήματα έως... φανάρια

Κρήτη
Έκλεβε από αγροτικά μηχανήματα έως... φανάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 27χρονος άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα, κατηγορούμενος για κλοπή αγροτικών ειδών και εφοδίων, καθώς και ειδών σήμανσης και συγκεκριμένα για δύο υποθέσεις, που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Ειδικότερα τη Δευτέρα εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, δύο υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, στην οικία του 27χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αγροτικά είδη.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 27χρονος την 26/27.07.2015 σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο 59χρονου ημεδαπού αγροτικά είδη και εφόδια (γεννήτρια, 20 σακιά λιπάσματα, 400 πλαστικά κιβώτια) συνολικής αξίας 4.000 ευρώ μέρος των οποίων βρέθηκαν στην οικία του (27χρονου) και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν είδη σήμανσης (φανάρια) τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση τα είχε αφαιρέσει ο 27χρονος από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News