Κρήτη

Παγκρήτια σύσκεψη σήμερα πριν την απεργία της Δευτέρας

Κλιμακώνουν την δράση τους οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ για τη δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού που έχει πάρει πια εγκληματικές διαστάσεις τόσο ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς, όσο κι ως προς για τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς λόγω της κατακόρυφης εντατικοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ προχωρά σε 24ωρή απεργία τη Δευτέρα 11 Απριλίου από τις 11:00 μέχρι τις 15:00. Οι εργαζόμενοι θα μεταβούν στην Παγκρήτια παράσταση διαμαρτυρίας στην 7η ΥΠΕ.

Δεν περιμένουμε σωτήρες - το ξέρουμε καλά ότι ποτέ δεν υπήρξαν ! Μόνο με συλλογικό - μαζικό αγώνα θα κατακτήσουμε τα δικαιώματά μας! Με αγώνα που για να είναι αποτελεσματικός, πρέπει να στρέφεται ενάντια στην πηγή της επίθεσης. Ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους υπηρετεί. Σε αυτόν το δρόμο σε καλούμε να αγωνιστούμε μαζί. Μόνο με ανυπότακτο αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε!» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.»

Σχόλια