default-image

Κίνδυνοι σε παιδική χαρά του Ρεθύμνου

Κρήτη
Κίνδυνοι σε παιδική χαρά του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσοχή απαιτείται στο Ρέθυμνο όπου παιδική χαρά έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο λόγω εργασιών και οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Υπάρχουν μάλιστα ηλεκτροφόρα καλώδια που ίσως δεν είναι ορατά.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση:

"Ο Δήμος Ρεθύμνου παρακαλεί θερμά τους συμπολίτες που επισκέπτονται το Δημοτικό Κήπο να μην αγνοούν τις προειδοποιητικές πινακίδες του εργοταξίου της παιδικής χαράς και να προσεγγίζουν το χώρο διότι εγκυμονούνται κίνδυνοι για την ασφάλεια τους.

Η παιδική χαρά θα είναι σύντομα έτοιμη και θα παραδοθεί στα παιδιά και τους γονείς που θα την επισκέπτονται. Μέχρι τότε όμως, επειδή υπάρχουν στο χώρο εστίες κινδύνου (ηλεκτροφόρα καλώδια, κλπ) που ίσως δεν είναι ορατές, μπορούν όμως να  προκαλέσουν ατύχημα, παρακαλούμε να μην πλησιάζει κανείς.  Εκτός του ότι ο Δήμος δεν θα φέρει καμία ευθύνη  στην περίπτωση ατυχήματος, θα είναι λυπηρό γiα όλους μας, αν συμβεί.   

Ευχαριστούμε για την υπομονή κι ευχόμαστε το αποτέλεσμα των εργασιών να  αποζημιώσει τις προσδοκίες όσων θα χαίρονται την παιδική χαρά μετά την ολοκλήρωσή της.  

Ο Δήμος Ρεθύμνου ενημερώνει τους συμπολίτες ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας,  θα ξεκινήσουν να βάφουν το τοιχίο κατά μήκος του αναπλασμένου τμήματος της ανατολικής παραλίας.

Παρακαλεί λοιπόν, την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016, όλους όσοι  δραστηριοποιούνται στην περιοχή,   να απομακρύνουν  τυχόν εξοπλισμό τους, σε απόσταση 2 μέτρων εκατέρωθεν του εν λόγω τοιχίου, προκειμένου να διευκολύνουν τις εργασίες ευπρεπισμού,  τις οποίες θα υλοποιήσει ο Δήμος στην ανατολικό παραλιακό μέτωπο.  

Ευχαριστούμε πολύ τους δημότες κι επισκέπτες για τη συνεργασία τους".  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News