default-image

Στο Ηράκλειο ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυνατότητες και οι προοπτικές συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και των δημοτικών αθλητικών φορέων του Ηρακλείου τόσο με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία όσο και με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχαν ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιο Βασιλειάδη και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Κώστα Βαρδαβά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Αντιπροέδρου της ΕΟΕ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ηρακλείου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για την επίσκεψη του στου αθλητικούς χώρους του δήμου, ανέλυσε τους στόχους που έχει ο δήμος Ηρακλείου για την αξιοποίηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων ως χώρων πολιτισμού, αθλητισμού και χώρων φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών γεγονότων και εξέθεσε σε αυτόν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην συνέχεια ζήτησε από τον κ. Βασιλειάδη, την συνδρομή του στην διεκδίκηση αθλητικών γεγονότων και δράσεων που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του προπονητικού αθλητικού τουρισμού στην πόλη και το νησί μας, την συνεργασία της ΕΘΝ.Ο.Α για την πιστοποίηση του προγράμματος μύησης των μαθητών στα ολυμπιακά και παραολυμπικά αθλήματα που υλοποιεί ο δήμος Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο και ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για την ειλικρινή διάθεση του να βοηθήσει στα θέματα που συζήτησαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News