default-image

Με λένε Πάρη Αδέσποτο. Να γίνουμε οικογένεια;

Κρήτη
Με λένε Πάρη Αδέσποτο. Να γίνουμε οικογένεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την επίσημη παρουσίαση του πρώτου παιδικού βιβλίου της και η Αγγέλα Δουλγεράκη ξαναχτύπησε!

Αυτή τη φορά, αφήνει τον Πέρι και τα γήπεδα και καταπιάνεται μ' ένα δύσκολο θέμα, αυτό της εγκατάλειψης μικρών και μεγάλων ζώων στους δρόμους.

Πρωταγωνιστής ο Πάρης, ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο χάνει τη θαλπωρή του ζεστού σπιτιού του και μένει μόνο του στο δρόμο. Θα συναντήσει αρκετές δυσκολίες, όμως τελικά, η τύχη θα του φέρει κοντά καινούριους φίλους, τετράποδους και … όχι μόνο!

Πρόκειται για ένα πραγματικά εξαιρετικό παιδικό βιβλίο με τίτλο «Με λένε Πάρη Αδέσποτο. Να γίνουμε οικογένεια;» γεμάτο μηνύματα που είναι σίγουρο πως θα συγκινήσει και θα ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Η δική μας Αγγελική Δουλγεράκη, η δημοσιογράφος μέλος της ομάδας του Ομίλου της Κρήτη tv,  επιλέγει για άλλη μια φορά να γράψει μια δυνατή ιστορία με μόνο στόχο να γνωρίσει στους μικρούς μας φίλους τη δύναμη της Αγάπης για τα ζώα, της Καλοσύνης, της Ευθύνης, της Συνείδησης αλλά και της Φιλίας.

Την εικονογράφηση έκανε η Έλενα Κατσαντώνη.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίτανος και μπορείτε να το βρείτε στο www.itanosbook.gr και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News