default-image

Κάνουν προσπάθεια να αφυπνίσουν τον 6χρονο Στέλιο

Κρήτη
Κάνουν προσπάθεια να αφυπνίσουν τον 6χρονο Στέλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχτίδα αισιοδοξίας διαβλέπουν οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ αναφορικά με την εξέλιξη της κατάσταση της υγείας του 6χρονου Στέλιου  που τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο από όπλο στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου και παραμένει διασωληνωμένος.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr o εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου, "η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή με σημάδια όμως βελτίωσης και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μάλιστα οι γιατροί έχοντας αυτό το δεδομένο στα χέρια τους ,της σταθερά βελτιούμενης κατάστασης ,προχωρούν σήμερα ένα βήμα παραπέρα, προσπαθώντας να αφυπνίσουν το μικρό αγόρι".

Μάλιστα η διαδικασία ξεκίνησε αλλά δεν είναι στιγμαία αλλά θα διαρκέσει για ώρες .

Το στοίχημα των γιατρών που παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την πορεία του μικρού Στέλιου είναι η ανάκαμψη του αγοριού και εφόσον αυτό επιτευχθεί και η ζωή του διαφύγει τον κίνδυνο τότε θα εξετάσουν και τα υπόλοιπα ενδεχόμενα για επεμβάσεις αποκατάστασης που τυχόν χρειαστούν εξαιτίας των τραυμάτων που προκλήθηκαν από την πορεία της βολίδας .

Η Κρήτη παραμένει μουδιασμένη από το τραγικό αυτό περιστατικο που σημειώθηκε στα Ζωνιανά και θύμα ένα αθώο παιδί που δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του προκειμένου να καταφέρει να νικήσει το θάνατο.

Την ίδια ώρα το δράμα της οικογένειας συνεχίζεται με τους δικούς του ανθρώπους να προσεύχονται το παιδί τους να βγει τελικά νικητής από αυτήν την άσχημη περιπέτεια και σύντομα αυτή να αποτελεί απλά και μόνο παρελθόν.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News