default-image

Παγκόσμια πατέντα στο χώρο των κατασκευών

Κρήτη
Παγκόσμια πατέντα στο χώρο των κατασκευών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια παγκόσμιας κλίμακας πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία από την εταιρεία MARKAL ταξιδεύει ήδη σε όλο τον κόσμο, δίνοντας λύση στα  μεγάλα ανοίγματα σε  επικλινείς  επιφάνειες. Το σύστημα ΘΗΤΑ που κατοχυρώθηκε ως παγκόσμια πρωτοτυπία και καινοτομία της εταιρείας και παρουσιάστηκε επίσημα στην Διεθνή Έκθεση Κουφωμάτων στη Νυρεμβέργη, ήδη έχει κερδίσει το ενδιαφέρον στην αγορά, όχι μόνο γιατί δίνει λύση  αλλά γιατί ταυτόχρονα δημιουργεί εντυπωσιακές δυνατότητες στην Αρχιτεκτονική.

Σε όλο τον κόσμο ταξιδεύει το τελευταίο διάστημα το σύστημα THETA της εταιρείας MARKAL που παρουσιάστηκε στην Διεθνή Έκθεση Κουφωμάτων στη Νυρεμβέργη και επί της ουσίας είναι η λύση  για πρώτη φορά στις επικλινείς επιφάνειες, δίχως όμως αντιαισθητικά χωρίσματα.

Το σύστημα αυτό είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση συρόμενων κουφωμάτων που εκτός από την απόλυτη κάλυψη των επικλινών επιφανειών, δίνει νέες  δυνατότητες στην αρχιτεκτονική, σε σημεία που μέχρι σήμερα κάθε λύση που επιχειρούνταν να δοθεί είχε κενά τόσο σε ότι αφορά την πρακτική της όσο και την εμφάνισή της.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News