Κρήτη

Κλείνει προσωρινά ο δρόμος λόγω Σιρκουί

Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω διεξαγωγής διασυλλογικών αγώνων ποδηλασίας, «Σιρκουί», θα πραγματοποιηθούν αύριο στα Μάλια του Δήμου χερσονήσου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την αστυνομία :

Για την εφαρμογή των  μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 15:00 έως 18:00 το Σάββατο 02.04.2016, στο τμήμα της αστικής οδού του τ.δ. Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου κυκλικής διαδρομής,  που περικλείεται από της οδούς Ιωσήφ Χατζηδάκη από τη συμβολή της με την οδό Χαπουτιέρ έως τη συμβολή της με τις οδούς Εμμ. Τζαγκαράκη και Μάχης 1868, την οδό Μάχης 1868, από τη συμβολή της με τις οδούς Εμμ. Τζαγκαράκη,και Ι. Χατζηδάκη έως και τη συμβολή της με την οδό Χαπουτιέρ, και την οδό Χαπουτιέρ, από τη συμβολή της με την οδό Μάχης 1868, έως τη συμβολή της με την οδό Ι. Χατζηδάκη, συνολικής αποστάσεως 3 χιλιομέτρων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων

Σχόλια