Κρήτη

Απομακρύνονται οι παλαιοί τηλεφωνικοί θάλαμοι από την Ιεράπετρα

Διαδικασία απομάκρυνσης από συνεργεία του ΟΤΕ των παλαιών τηλεφωνικών θαλάμων που ήταν τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία της πόλης, καθώς επίσης και σε σημεία των Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποιείται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ιεράπετρας.

Μέχρι και σήμερα έχουν απομακρυνθεί περίπου 25 παλαιοί τηλεφωνικοί θάλαμοι καρτοτηλεφώνων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην ανακύκλωση, ενώ είναι σε εξέλιξη η απομάκρυνση και των υπολοίπων.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Ιεράπετρας, κ. Αργύρης Πανταζής «η συγκεκριμένη παρέμβαση γίνεται μετά από αίτημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καθώς είχε παρατηρηθεί ότι σε πολλά σημεία υπήρχαν εγκαταλελειμένοι τηλεφωνικοί θάλαμοι που δημιουργούσαν αισθητική ρύπανση και αποτελούσαν εστίες αφισορύπανσης και συγκέντρωσης απορριμμάτων».

«Σκοπός είναι να αποκατασταθεί η κακή εικόνα που δημιουργείται από τέτοιου είδους εγκαταλελειμένες και ανενεργές υπαίθριες συσκευές εν όψει και την έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου και της ανάγκης να προβούμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις καθαρισμού και βελτίωσης της εικόνας τόσο της πόλης όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και των παραλιακών οικισμών».

«Στην προσπάθεια αυτή ευχαριστούμε θερμά», ανέφερε ο κ. Πανταζής, «την Τεχνική Υπηρεσία του ΟΤΕ Ιεράπετρας, καθώς και τον υπεύθυνο έργου κ. Γιώργο Παξιμαδάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την ουσιαστική συμβολή στην συλλογική προσπάθεια να  κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή».

Σχόλια