default-image

Σ.Βαρδάκης: Συνάντηση για το πακέτο Γιούνκερ με το Γ.Σταθάκη

Κρήτη
Σ.Βαρδάκης: Συνάντηση για το πακέτο Γιούνκερ με το Γ.Σταθάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν χάσαμε τίποτα ακόμη. Η προσπάθεια που γίνεται στην Κρήτη για την Κρήτη είναι μεγάλη από όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, παράλληλα με την περιφέρεια», είναι το μήνυμα του βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη για το πακέτο Γιούνκερ, τις απώλειες έργων για τη χώρα και την Κρήτη έτσι όπως προκύπτει από την απάντηση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούρκι σε σχετική ερώτηση της Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη.

Την ίδια ώρα όπως ο ίδιος αναφέρει στην απάντηση του βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιοποίηση των 300 δισ. σε 22 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπενθυμίζεται επίσης ότι σε ενάμιση χρόνο λήγει το πακέτο Γιούνκερ γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα να μην υπάρχουν τα διαθέσιμα χρήματα για τη χώρα μας, με την κατάθεση ώριμων προτάσεων, διότι θα έχουν απορροφηθεί από τις υπόλοιπες 27 χώρες της Ε.Ε.

«Ο χρόνος μπορεί να πιέζει αλλά εμείς δεν έχουμε χάσει ακόμη τίποτα. Η περιφέρεια Κρήτης μάλιστα δίνει το παράδειγμα με ώριμες μελέτες και κινήσεις» είπε ο βουλευτής.

Εντός της εβδομάδας σύμφωνα με τον ίδιο θα δοθούν και οι εξηγήσεις του αρμόδιου υπουργού Γιώργου Σταθάκη στους βουλευτές της Κρήτης ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο θα συναντηθούν. Σαφής ο Σωκράτης Βαρδάκης και για τη θέση τους λέγοντας ότι οι ευθύνες όπως και οι πιέσεις που ασκούνται είναι μεγάλες.

Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News