default-image

Super βολή του Στεφανουδάκη στα 28.60 μέτρα

Κρήτη
Super βολή του Στεφανουδάκη στα 28.60 μέτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο χρυσά μετάλλια ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Tunis International Meeting - Grand Prix, που φιλοξενήθηκε στην Τυνησία το διήμερο 25-26 Μαρτίου. Ο Μεσαρίτης παραολυμπιονίκης, ανήμερα της εθνικής μας εορτής, είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία με βολή στα 8,19 μ., ενώ το Σάββατο συμμετείχε στον ακοντισμό, όπου με βολή στα 28,60 μ. ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο των αγώνων του σε Ντουμπάι και Τυνησία και επιστρέφει στη βάση του με απολογισμό πέντε χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Ο ίδιος δήλωσε «ενθουσιασμένος, γιατί κατάφερα να κατακτήσω 2 ακόμη πολύ σημαντικά μετάλλια. Παράλληλα είδα τις επιδόσεις μου να ανεβαίνουν στα μέτρα τα οποία επιθυμούσα. Τα 28,60 μ. είναι μια επίδοση πολύ θετική, μια επίδοση που δείχνει ότι κρατιέμαι σε πολύ καλό επίπεδο. Ελπίζω αυτή η ανοδική πορεία να συνεχιστεί και να κορυφωθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τα μετάλλια αυτά είναι αφιερωμένα σε όλους τους ήρωες του 1821».

Δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει τους προπονητές του (Σκαντζάκης, Βαρβεράκης, Ιωαννίδη), αλλά και τους χορηγούς που είναι πάντα στο πλευρό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News