default-image

Κλειστόν λόγω...έργων το τμήμα Καστέλι - Χερσόνησος

Κρήτη
Κλειστόν λόγω...έργων το τμήμα Καστέλι - Χερσόνησος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ώρα των εργασιών, η ώρα - αναπόφευκτα - και της ταλαιπωρίας... Τη Δευτέρα το πρωί ξεκινούν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Καστελίου-Χερσονήσου, οι οποίες φέρνουν μαζί και έκτακτες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης  κλείνει το πρωί το τμήμα της οδού Καστελίου-Χερσονήσου από τη διασταύρωση των Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και την Τρίτη 29 Μαρτίου.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου "Βελτίωση υφιστάμενου δρόμου Καστελίου-Χερσονήσου", και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού, «θα παραμείνει κλειστό το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη, 28 και 29 Μαρτίου, το τμήμα της οδού Καστελίου-Χερσονήσου από τη διασταύρωση των Ποταμιών έως τη διασταύρωση για Καλό Χωριό».

Μέσω Ποταμιών η κυκλοφορία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Καστέλι θα διεξάγεται μέσω Ποταμιών, Ασκών, Λύτου και Καστελίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Χερσόνησο από Καστέλι θα γίνεται μέσω Λύτου, Ασκών, Ποταμιών και Χερσονήσου ή μέσω Καλού Χωριού, Κόξαρης, Γουβών και Κάτω Γουβών».

Σημειώνεται ότι το έργο "Βελτίωση υφιστάμενου δρόμου Καστελίου-Χερσονήσου" - εκτελείται από την Περιφέρεια - έχει προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ, ποσό που διασφάλισε η περιφερειακή Αρχή Κρήτης από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News