Κρήτη

Στις παρελάσεις σε Μοίρες και Ηράκλειο ο Λ. Αυγενάκης

Στο Ηράκλειο και τις Μοίρες του νομού Ηρακλείου θα βρίσκεται την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016, ο αν. Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης προκειμένου να παραστεί  στις παρελάσεις της Εθνικής Επετείου, στο μεταξύ συνεχίζει τις περιοδείες του, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στο ν. Πέλλας.

Επίσης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συσκέψεων των στελεχών της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Αυγενάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στο ν. Πέλλας. Συγκεκριμένα:

Στην Κοζάνη, το Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016, στις 13:00, θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κοζάνης στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Στα Γρεβενά, στις 19:30 το βράδυ της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, επίσης, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Γρεβενών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.

Στην Καστοριά, την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016, στις 10:00 το πρωί, θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Καστοριάς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς.

Στη Φλώρινα, στις 13:0 το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα παρευρεθεί, ως κεντρικός ομιλητής, στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Φλώρινας στο ξενοδοχείο «LINGOS».

Στη Σκύδρα Πέλλας, στις 17:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα συμμετέχει, ως κεντρικός ομιλητής, στην Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας στο ξενοδοχείο «Άδωνις» στη Σκύδρα.

Σχόλια