default-image

Let's do it 2016: Συμμετέχει και ο δήμος Πλατανιά

Κρήτη
Let's do it 2016: Συμμετέχει και ο δήμος Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let's do it 2016», η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για πέμπτη συνεχή χρονιά, και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια, συμμετέχει ο δήμος Πλατανιά.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων. Ημερομηνία υλοποίησης της περιβαλλοντικής δράσης έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 17 Απριλίου.

Στόχος του δήμου Πλατανιά, με τη συμμετοχή του στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών του Πλατανιά και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς του Δήμου μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό.

Η ανακοίνωση του δήμου:

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλους τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Πλατανιά (φορείς εκπαίδευσης, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, αναπτυξιακοί σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία, κλπ) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη φετινή εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it" να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο: 28213 41022 ή αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], γνωστοποιώνταςτα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

  1. επωνυμία φορέα/συλλόγου/επιχείρησης που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση και νόμιμο εκπρόσωπο αυτού,
  2. ονοματεπώνυμο πολίτη/εθελοντή που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση
  3. τηλέφωνο επικοινωνίας [κινητό / σταθερό]
  4. e-mail

ούτως ώστε να υπάρξει στη συνέχεια συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας  όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό και τη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News