default-image

Εξιχνιάστηκαν ληστείες στο Ηράκλειο

Κρήτη
Εξιχνιάστηκαν ληστείες στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο. Συνελήφθησαν,τρία άτομα ηλικίας 43, 25 και 43 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, άγνωστα άτομα αφαίρεσαν από οικίες δύο ημεδαπών, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή κ.α.) συνολικής χρηματικής αξίας 2.500 ευρώ.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρείς αλλοδαποί, είχαν προβεί στην τέλεση των συγκεκριμένων κλοπών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν από κοινού οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν αποκρύψει σε συγκεκριμένο χώρο, ηλεκτρονικές συσκευές (φορητό Η/Υ, παιχνιδομηχανή, dvd-player, κλειδιά ασφαλείας από πόρτα οικίας, διαρρηκτικά εργαλεία,  κόσμημα, κάρτα μνήμης ψηφιακών δεδομένων κ.α.).

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News