default-image

Θλίψη για τον άδικο χαμό των δύο φοιτητών

Κρήτη
Θλίψη για τον άδικο χαμό των δύο φοιτητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό τέλος στην υπόθεση των δύο φοιτητών που έχασαν τον έλεγχο της γουρούνας στην οποία επέβαιναν το απόγευμα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να πέσουν στη θάλασσα στην περιοχή Κουμπελής, στα Χανιά.

Δυστυχώς λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι δύο νέοι ανασύρθηκαν νεκροί από τον βυθό της θάλασσας. Τις σορούς τους εντόπισε δύτης ιδιωτικής εταιρείας κοντά σε βράχια.

Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 στον βιολογικό στον Κουμπελή.

Τους νέους ακολουθούσε φίλος τους με δικό του μηχανάκι ο οποίος μετά την πτώση τους στη θάλασσα προσπάθησε να τους βοηθήσει χρησιμοποιώντας μία απλώστρα αλλά δεν τα κατάφερε και κάλεσε βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με υποθερμία.

Τα θύματα του τραγικού θανατηφόρου είναι δύο σπουδαστές του παραρτήματος Χανίων των ΤΕΙ Κρήτης, 20 και 22 ετών.

Οι δύο φίλοι με καταγωγή από το Ηράκλειο και την Εύβοια, επέβαιναν στην «γουρούνα» ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω τους ακολουθούσε με ένα δίτροχο «παπί», ένας 23χρονος επίσης φοιτητής του ΤΕΙ.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται καθώς η «γουρούνα» βρισκόταν κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Kαθαρισμού, σε μια στροφή έφυγε από το δρόμο σπάζοντας τις μπάρες ασφαλείας για να καταλήξει στα βράχια ενώ οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν στη θάλασσα.

Ο 23χρονος που ακολουθούσε και αντιλήφθηκε το περιστατικό προσπάθησε να βοηθήσει τους φίλους του πέφτοντας στο νερό ωστόσο δεν τα κατάφερε και ενημέρωσε τις αρχές.

Χρειάστηκε μάλιστα να μεταφερθεί και αυτός για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της πόλης

Μετά από έρευνες περίπου μιας ώρας, δύτες που συμμετείχαν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο σπουδαστών ανέσυραν τις σωρούς τους, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Η απώλεια των δύο νέων έχει σκορπίσει θλίψη στο ΤΕΙ Κρήτης, που εκφράζεται με δεκάδες μηνύματα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι του 22χρονου Ηρακλειώτη φοιτητή Βαγγέλη Μπούζουκα θρηνούν για τον άδικο χαμό του.

Η κηδεία του 22χρονου Βαγγέλη Μπούζουκα, θα τελεστεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News