default-image

Σκληρή κόντρα Σ.Βαρδάκη – Λ.Αυγενάκη στο Ράδιο 9,84

Κρήτη
Σκληρή κόντρα Σ.Βαρδάκη – Λ.Αυγενάκη στο Ράδιο 9,84

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική θύελλα προκαλεί παρά το συγνώμη του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα η γκάφα του να αποκαλέσει τη Fyrom,  Μακεδονία.

Την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ζήτησε μέσω του Ράδιο 9,84 ο αναπληρωτής γραμματέας  της ΠΕ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης λέγοντας ότι είναι πλέον επικίνδυνη.

Με αριθμούς ο βουλευτής έδωσε το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος και ζήτησε η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις αναφορικά με το ρόλο του ΝΑΤΟ, την συμφωνία και τα ανταλλάγματα με τους Τούρκους, και την περαιτέρω στάση της στο προσφυγικό και το μεταναστευτικό .

Επίσης ο κος Λ.Αυγενάκης ζήτησε από την κυβέρνηση να απαντήσει αν αποδέχεται ή όχι την μετακίνηση των Εθνικών μας Συνόρων , ως επιχειρείται.

Άμεση η απάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη μέσα από το Ενημερωτικό Μαγκαζίνο του σταθμού που είπε ότι μπροστά σε αυτά που αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης, πως η γκάφα Γ.Μουζάλα οχριά.

Υπεραμύνθηκε των προσπαθειών μέχρι σήμερα του αναπληρωτή μεταναστευτικής πολιτικής, λέγοντας πως είναι αυτός ο οποίος έκανε σε σύντομο χρόνο όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι σε πολλά χρόνια και πως από αύριο ανοίγει η κάνουλα ενίσχυσης του κράτους και των δομών του για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News