default-image

Συστήνεται Σύλλογος "Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας"

Κρήτη
Συστήνεται Σύλλογος "Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Δημοτική Επιτροπή Υγείας προχωρά στην σύσταση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Το Σάββατο 19 Μαρτίου ανοικτή συνάντηση για τον ορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός πρωταρχικού στόχου αναφορικά με τη στήριξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας του δήμου, κ. Αντώνης Πετράς προχωρούν την τρέχουσα περίοδο τις διαδικασίες για την σύσταση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Έχοντας ξεκινήσει τις διαδικασίες για την σύνταξη του σχετικού καταστατικού, καλούν το Σάββατο 19 Μαρτίου όσους πολίτες, φορείς και συλλόγους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην ανοικτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων στο 1ο όροφο του κτιρίου Μελίνα Μερκούρη με σκοπό την ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες και τον ορισμό της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, κ. Αντώνης Πετράς «Η σύσταση Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας είναι μια πρόταση της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας με απώτερο σκοπό την υποστήριξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Πρόκειται για ένα σύλλογο που σκοπό έχει να συμβάλει επικουρικά στο μέτρο του δυνατού στην υποστήριξη αναγκών του νοσοκομείου και δεν πρόκειται να υποκαταστήσει τα αρμόδια όργανα για την λειτουργία του».

Βασικοί σκοποί του, όπως ανέφερε, είναι η με κάθε τρόπο στήριξη των λειτουργιών και αναγκών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, των ασθενών καθώς και των εργαζομένων του. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με όσα αφορούν στην προαγωγή του εθελοντισμού και της προσφοράς. Η ανάδειξη του έργου του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και της συμβολής του στην τοπική κοινωνία και η ευρύτερη και συστηματική παρέμβαση για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας με αποτέλεσμα τη δημιουργία περισσότερο παραγωγικών σχέσεων στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η πρώτη ανοικτή συνάντηση για την εγγραφή μελών και τον ορισμό της προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη». Όπως τόνισε ο κ. Πετράς περιμένουμε τους πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Ιεράπετρας να δώσουν ένα δυναμικό παρών για να υποστηρίξουμε όλοι μαζί το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News