default-image

Μ.Καρκαβάτσος: Είμαστε έτοιμοι για νέα απόβαση στην Αθήνα

Κρήτη
Μ.Καρκαβάτσος: Είμαστε έτοιμοι για νέα απόβαση στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προετοιμάζονται οι αγρότες για τις νέες τους κινητοποιήσεις ενόψει και της κατάθεσης στη βουλή του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό.

Την αρχή κάνουν η πρωτοβουλία της Πανελλαδική Επιτροπής των 69 μπλόκων με τη συνάντηση της την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Σε ετοιμότητα και οι αγρότες από τον Αγροτικό Σύλλογο Αστερουσίων όπως και τα Μεγάλα Χωράφια σύμφωνα με τον Μανόλη Καρκαβάτσο στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Μάλιστα οι αγρότες της Κρήτης με δεδομένη την απόφαση τους για μία νέα απόβαση στην Αθήνα αλλά και της απόφασης της ΠΝΟ να πάρει μέρος στην απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα, σχεδιάζουν ακόμα και ένα νέο μεγάλο Παγκρήτιο συλλαλητήριο προκειμένου να μην εγκλωβιστούν.

Στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αναφέρεται:

- Θα γίνει εκτίμηση του 40ήμερου αγώνα στα μπλόκα.

- Θα ληφθούν μέτρα για την οργάνωση της καθόδου των αγροτών, με λεωφορεία, στην Αθήνα, την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει το ασφαλιστικό για ψήφιση στη Βουλή, καθώς και της διοργάνωσης της αγροτικής συμμετοχής στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

- Θα παρθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό της αγωνιστικής δράσης των μικρομεσαίων αγροτών που μετά τα μπλόκα, συνεχίζεται με διάφορες μορφές και το συντονισμό της από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News