Κρήτη

Βαρδάκης: Να επιλυθούν άμεσα τα χρόνια προβλήματα του Σ.Ε.Π.

Τη σημασία της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ύπαρξη και την παραμονή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την ασφάλεια των Δικτύων (ENISA), υπερτόνισε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σωκράτης Βαρδάκης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον υφυπουργό Παιδείας κ. Πελεγρίνη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης κ. Τερζάκης Γιώργος, η διευθύντρια του Σ.Ε.Π. κ. Άντα Μπατάλα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Gianandrea Garancini, καθώς επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Παιδείας και επιθεωρητές των Ευρωπαϊκών σχολείων.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για την πορεία των δράσεων που έχει αναλάβει το υπουργείο Παιδείας ενόψει της συνεδρίασης του ανώτατου συμβουλίου των Ευρωπαϊκών σχολείων, που θα γίνει σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες και στο οποίο θα αποφασιστεί η επικαιροποίηση της πιστοποίησης λειτουργίας του ΣΕΠ.

Στη συνάντηση ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε για ακόμα μία φορά τη σημασία της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ύπαρξη και την παραμονή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την ασφάλεια των Δικτύων (ENISA) και κάλεσε το υπουργείο Παιδείας να επιλύσει άμεσα τα χρόνια προβλήματα του Σ.Ε.Π.

Σχόλια