default-image

Ανασχηματισμός στη Λότζια,παραιτήθηκε η Αθηνά Σπανάκη

Κρήτη
Ανασχηματισμός στη Λότζια,παραιτήθηκε η Αθηνά Σπανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβρασμός επικρατεί  στη Λότζια ένεκα ανασχηματισμού που βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως έγραψε την Τρίτη το neakriti.gr, οι αντιδήμαρχοι καταθέτουν τις παραιτήσεις τους στον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό ενώ η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για το ποια θα είναι τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν από εδώ και στο εξής  τις Αντιδημαρχίες ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και όσον αφορά τους εντεταλμένους συμβούλους , τους προέδρους και τους αντιπροέδρους των δημοτικών επιχειρήσεων.

Οι παραιτήσεις εντάσσονται στο τυπικό της διαδικασίας που ακολουθείται μετά και την επιθυμία του κ.Βασίλη Λαμπρινού να προχωρήσει σε αλλαγές και ανανεώσεις προσώπων από το τιμόνι της εκάστοτε Αντιδημαρχίας δίχως να λείπουν και οι καραμπόλες.

Παραιτήθηκε και από Δημοτική Σύμβουλος η Αθηνά Σπανάκη

Εντονότατη ήταν η γκρίνια στην Λότζια , από τις ενδεχόμενες αλλαγές που προωθεί ο κ. Βασίλης Λαμπρινός ,καθώς πηγές αναφέρουν ότι  έντονα παράπονα και δυσαρέσκεια εισέπραξε ο Δήμαρχος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη ,που σύμφωνα με τα σενάρια ,θα αποχωρήσει . Ενώ τελευταία εξέλιξη θέλει την  Αντιδήμαρχο να προχωρεί  σε παραίτηση όχι μόνο από την Αντιδημαρχία αλλά και από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου.Την θέση της όπως όλα δειχνουν θα πάρει ο Φαίδωνας Παναγιωτάκης.

Καραμπόλες-ανατροπές και ικανοποιήση

Τα σενάρια πάνε και έρχονται. Στη Λότζια τα πηγαδάκια και οι εσωτερικές διεργασίες είναι συνεχείς και ακατάπαυστες ,με τον κ. Λαμπρινό να δέχεται στο γραφείο του τα πρόσωπα που μέχρι και σήμερα κρατούν τα ηνία σε Αντιδημαρχίες και Υπηρεσίες.Πάντως όσο η ώρα περνάει απομακρύνεται και το σενάριο οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν εντός της ημέρας.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του neakriti.gr η κ. Μαρία Καναβάκη μετακινείται από την Αντιδημαρχία Παιδείας στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής την οποία μέχρι και πρότινος υπηρετούσε η κ. Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη η οποία και δεν αποκλείεται να πάρει θέση εντεταλμένης συμβούλου.

Ενώ στην θέση της κ. Καναβάκη ακούγεται έντονα το όνομα του κ.Γιώργου Βλαχάκη που μέχρι και σήμερα υπηρετεί στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Χάρης Μαμουλάκης μετακινείται από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας ,στην θέση του Γιάννη Ρασούλη .Και στην θέση του κ.Μαμουλάκη σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες μετακινείται ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας, κ. Γιάννης Αναστασάκης.

Αποχωρεί επίσης σύμφωνα με τα σενάρια, από την Αντιδημαρχία Προγραμματισμού- Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- Διαφάνειας- Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ο κ.Ινιωτάκης που δεν αποκλείεται να αναλάβει θέση  στη ΔΕΠΤΑΗ ενώ στην "καρέκλα"του κ. Ινιωτάκη δεν αποκλείεται να "καθίσει"  ο κ. Γιάννης Ρασούλης.

Επίσης οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Γιώργο Καραντινό να παραμένει στην Αντιδημαρχία Οικονομικών και η κ. Αριστέα Πλεύρη, αναπληρώτρια Δημάρχου , να παραμένει στην θέση της ,δηλαδή στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Επίσης ο κ. Κώστας Βαρδαβάς φαίνεται πως έχει ικανοποιήσει με το "έργο" του τον Δήμαρχο και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο τιμόνι της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.Επίσης ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Δήμαρχος και απο το έργο που έχουν επιτελέσει  ο  Γιάννης Αναστασάκης και η Μαρία Καναβάκη, απο το πόστο του ξεχωριστά  ο καθένας.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News