default-image

Πιάστηκαν με λαθραία τσιγάρα και μικροποσότητα χασίς

Κρήτη
Πιάστηκαν με λαθραία τσιγάρα και μικροποσότητα χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν 43χρονος και 27χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και πώλησης καπνού, την Πέμπτη 10 Μαρτίου το απόγευμα σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 43χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 525 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου.

Επιπλέον, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς στον 27χρονο, όπου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα καπνού βάρους 430 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου.

Ανωτέρω ποσότητες καπνού κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών αντίστοιχα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News