default-image

Μετανιωμένος ο συζυγοκτόνος - Πήρε το δρόμο για τη φυλακή

Κρήτη
Μετανιωμένος ο συζυγοκτόνος - Πήρε το δρόμο για τη φυλακή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ανακριτή οδηγήθηκε την Πέμπτη, ο 61χρονος συζυγοκτόνος, που το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό Σταλός του νομού Χανίων, μετά από καβγά, πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές τον γιο του, με πιστόλι και μία από τις σφαίρες "βρήκε" την πλάτη της 48χρονης γυναίκας του.

Ο 61χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα .

Εμφανίστηκε μετανιωμένος

Η ανακρίτρια σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ κάλεσε και εξέτασε και τα δύο άλλα παιδιά του 61χρονου που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του περιστατικού, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι την ώρα του συμβάντος βρισκόταν σε σύγχυση και πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας θα οδηγηθεί στις φυλακές Χανίων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ο γιος του εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε την Τετάρτη το πρωί ενώπιον του ανακριτή, ωστόσο ζήτησε και πήρε - νέα - προθεσμία για την Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας του 21χρονου γιου του 61χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα από τις σφαίρες που βγήκαν από το πιστόλι του πατέρα του, βαίνει συνεχώς βελτιούμενη: Οι γιατροί τον έβγαλαν από την καταστολή όπου βρισκόταν μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News