default-image

Τελεσίγραφο Πολυτέκνων Κρήτης:Τέλος η επισιτιστική

Κρήτη
Τελεσίγραφο Πολυτέκνων Κρήτης:Τέλος η επισιτιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αίσθημα ντροπής και αγανάκτησης που ένιωσαν το προηγούμενο διάστημα με την χορήγηση της πενιχρής επισιτιστικής βοήθειας που έλαβαν οι πολύτεκνοι εξακολουθεί να προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις στου κόλπους τους , όπως άλλωστε είχε γράψει και πρόσφατα το neakriti.gr.Όπως αποφάσισαν ομόφωνα ,αποχωρούν από το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) χαρακτηρίζοντάς το  μάλιστα μεταξύ άλλων ως απόλυτη κοροϊδία σε βάρος των πολυτέκνων Ελλήνων.

Στην ανακοίνωση τους που αποστέλλουν σε Υπουργείο Εργασίας, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και φορείς ,χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα και κάνουν λόγο για αδιαφορία, παραγκωνισμό,  προκλητική αντιπολυτεκνική, αντιδημογραφική, και αντιοικογενειακή πολιτική των κυβερνώντων."Με ομόφωνη απόφαση των Πολυτεκνικών Συλλόγων Κρήτης, στην Παγκρήτια Συνδιάσκεψή μας στις 30/1/2016 αποφασίσαμε: 1. Να αποχωρίσουμε από την "Σύμπραξη" με την Περιφέρεια Κρήτης 2. Να το καταθέσουμε στην Ετήσια Συνέλευση της ΑΣΠΕ στις 5-2-2016",αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

"Δριμύ κατηγορώ" από τον Πρόεδρο των Πολυτέκνων

"18.731 είναι οι πολύτεκνες οικογένειες στην Κρήτη από τις οποίες μόλις οι 251 λαμβάνουν το επίδομα της επισιτιστικής βοήθειας ,άρα 18.480 θεωρούνται εύπορες; Είναι τουλάχιστον εμπαιγμός αυτό που έχει γίνει με την επισιτιστική και δεν αξίζει στο ελάχιστο οι πολύτεκνοι , άνθρωποι οικογενειάρχες με αξιοπρέπεια και τιμή να λαμβάνουν αυτά τα ψίχουλα" ,δηλώνει στο neakriti.gr ,εμφανώς εξοργισμένος ,o πρόεδρος των πολυτέκνων κ. Γιώργος Παρασύρης ο οποίος και υπογράφει τη συγκεκριμένη επιστολή.

Η ανακοίνωση των Πολυτέκνων

Τα νούμερα πάντως προκαλούν ΣΟΚ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

17.214 δικαιούχοι στην Κρήτη

12.671  Ν. Ηρακλείου

2.225  Ν. Χανίων

1.217  Ν. Ρεθύμνου

1.101 Ν. Λασιθίου

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Πολύτεκνοι Νομού Ηρακλείου

167 οικογένειες από 9.500 οικογένειες

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Τρίτεκνοι Νομού Ηρακλείου

200 οικογένειες - 2016

1.050 οικογένειες - 2013

2.400 οικογένειες - 2012

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Πάνες συσκευασίας

Υγρό γενικού καθαρισμού

Υγρό πιάτων

Σάκος αστέγων

Ρεπ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News