Κρήτη

Σεμινάρια γαλλικής γλώσσας στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Σεμινάριο για την εκμάθηση της Γαλλικής γλώσσας, κυρίως πάνω σε επιχειρηματικές συναλλαγές, διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου από τις 4 Απριλίου ως τις 16 Μαΐου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εργαζομένους αλλά και σε όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις ικανότητες του στην Γαλλική γλώσσα, ώστε ν' ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Βασικός σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας, η επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο, η δυνατότητα σύνταξης γραμμάτων κι επιστολών και η βελτίωση εκμάθησης της ορολογίας.

Ενότητες Σεμιναρίου:

?      γνωριμία με τη γλώσσα ( αλφάβητο - βασικοί κανόνες προφοράς )

?      στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής, εκφράσεις επικοινωνίας

?      λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα

?      αριθμοί - ώρες - ωράρια, τρόποι τραπεζικών συναλλαγών

?       εξάσκηση προφορικού λόγου

?      Επανάληψη

Το κόστος του προγράμματος είναι 140 ευρώ ανά συμμετοχή.

Χρόνος Διεξαγωγής: 30 ώρες, Δευτέρα και Τετάρτη από 4/4 έως 16/5. Ώρες 19:00μ.μ έως 21:30μ.μ

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά εδώ:http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/290-seminario-gallikwn

Εισηγήτρια: Κάλλια Καρλήαπόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης, Κάτοχος ανώτατου πτυχίου γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας του πανεπιστημίου της Σορβόννης, συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια καθηγητών γαλλικής γλώσσας για την προσέγγιση διπλωμάτων του IFA (Institut Francais Athenes)

Πληροφορίες στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9. Τηλ: 2810-302735 & 302730. Υπεύθυνος κ. Κυριάκος Λεονταράκης email: leontarakis@katartisi.gr και info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Σχόλια