default-image

Νέα προθεσμία να απολογηθεί για το συζυγοκτόνο στα Χανιά

Κρήτη
Νέα προθεσμία να απολογηθεί για το συζυγοκτόνο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή παρουσιάστηκε την Τετάρτη για να απολογηθεί ο 61χρονος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του στον Πάνω Σταλό Χανίων. Ο  61χρονος πήρε νέα προθεσμία από τον ανακριτή, για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο 61χρονος είχε οδηγηθεί την περασμένη Κυριακή στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κακουργηματικές κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στη συνέχεια μετέβη σιδηροδέσμιος στο γραφείο του ανακριτή Χανίων, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, αισιόδοξα είναι τα νέα που αφορούν στην υγεία του 21χρονου γιου του συλληφθέντος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα από τις βολίδες που βγήκαν από το πιστόλι του πατέρα του. Ο νεαρός, ο οποίος έχει ήδη διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, επρόκειτο χθες να αποσωληνωθεί από τους γιατρούς.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην αυλή του σπιτιού της τραγικής οικογένειας, στον Πάνω Σταλό Χανίων. Ο 61χρονος φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον αδερφό του. Όταν πήγε να τραβήξει το πιστόλι - που, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατείχε παράνομα - η 48χρονη γυναίκα του και ο γιος του μπήκαν στη μέση για να αποτρέψουν τα δυσάρεστα... Από τις τρεις σφαίρες που βγήκαν τελικά από το όπλο του 61χρονου, οι δύο τραυμάτισαν σοβαρά τον 21χρονο, ενώ η μία ήταν αυτή που αφαίρεσε - σχεδόν ακαριαία - την άτυχη 48χρονη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News