default-image

Κινητοποίηση για το ασφαλιστικό την Τετάρτη

Κρήτη
Κινητοποίηση για το ασφαλιστικό την Τετάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους δρόμους και πάλι θα βρεθούν την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας, οι πολίτες ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οι παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς απηύθυναν κάλεσμα σε όλους εργαζόμενους στο Δημόσιο και σε όλους τους πολίτες για συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Το σχετικό συλλαλητήριο διοργανώνεται ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης, η οποία όπως υποστηρίζεται οδηγεί στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στην ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει τα εξής:

Στα πλαίσια της  από κοινού συνεργασίας των Συνδικαλιστικών και Επιστημονικών φορέων του Ν. Ηρακλείου, που πλήττονται βάναυσα από το προσχέδιο "λαιμητόμο" που καταργεί την κοινωνική ασφάλιση, πραγματοποιείται Συλλαλητήριο την Τετάρτη 9 Μάρτη 2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε έως ότου η κυβέρνηση σταματήσει την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί σε βάρος του Ελληνικού λαού, ακολουθώντας πιστά τις μνημονιακές πολιτικές των εταίρων Ευρωπαίων.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε το προσχέδιο λαιμητόμο του ασφαλιστικού».  

Συμμετοχή και της ΟΕΒΕΝΗ στην κινητοποίηση

Και η ΟΕΒΕΝΗ σε ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι «στα πλαίσια της από κοινού συνεργασίας των Συνδικαλιστικών και Επιστημονικών φορέων του Ν. Ηρακλείου, που πλήττονται βάναυσα από το προσχέδιο  "λαιμητόμο" που καταργεί την κοινωνική ασφάλιση, πραγματοποιείται Συλλαλητήριο την Τετάρτη 9 Μάρτη 2016 και ώρα 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας».

Τονίζει πως «δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε έως ότου η κυβέρνηση σταματήσει την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί σε βάρος του Ελληνικού λαού, ακολουθώντας πιστά τις μνημονιακές πολιτικές των εταίρων Ευρωπαίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News