default-image

Αποκριάτικη εκδήλωση από το ΚΑΠΗ Φορτέτσας

Κρήτη
Αποκριάτικη εκδήλωση από το ΚΑΠΗ Φορτέτσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκριάτικη εκδήλωση πρόκειται να υλοποιήσει το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, 4ης Δημοτικής  Κοινότητα περιοχή Φορτέτσας την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 10:00 π.μ., στα πλαίσια του προγράμματος «Γέφυρα Επικοινωνίας Γενεών: Ανταλλαγή συναισθημάτων, εμπειριών, σκέψεων…».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τις ομάδες Χορωδίας και  Θεάτρου του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. - Α.Π.Η, με τη συνοδεία της Κοινωνικής Λειτουργού και του Εργοθεραπευτή του Κέντρου στο 37ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ηρακλείου (περιοχή Μεσαμπελιές). Ηλικιωμένοι και μαθητές της ΣΤ' τάξης θα πραγματοποιήσουν από κοινού εκδήλωση με θέμα «Απόκριες: από το τότε στο τώρα, μια γιορτή για όλες τις  ηλικίες».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι ηλικιωμένοι  και οι μαθητές θα ανταλλάξουν εμπειρίες και βιώματα,θα αναφερθούν σε έθιμα της αποκριάς, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και όλοι μαζί θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Τα ξεφτέρια" από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News