default-image

Ημερίδα για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, παρουσία Βαρδάκη

Κρήτη
Ημερίδα για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, παρουσία Βαρδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιπτώσεις της απορύθμισης των εργασιακών σχέσεων και η αποκατάσταση του συλλογικού εργατικού δικαίου σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι τα κεντρικά θέματα ημερίδας που διοργανώνεται το Σάββατο 5 Μαρτίου, στο Σινέ Κεραμεικός από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με το τμήμα εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ημερίδα αποτελεί συνέχεια της πετυχημένης εκδήλωσης για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που διοργάνωσε η Ομάδα της Αριστεράς στις Βρυξέλλες 25 Φεβρουαρίου και στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Στην ημερίδα συμμετέχουν και παρεμβαίνουν ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος, ο βουλευτής Ηρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, Έλληνες και ξένοι ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι συνδικάτων από την Ιταλία, την Ισπανία, την Αυστρία, το Βέλγιο και Ελλάδα καθώς πανεπιστημιακοί και  ερευνητές των εργασιακών και των οικονομικών της εργασίας.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας «Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και απλήρωτη εργασία: Πώς θα ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος σε Ελλάδα και Ευρώπη» ξεκινάει στις 10.30 το πρωί και θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω livestreaming.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News