default-image

Κρητικός στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου- Επικοινωνιών

Κρήτη
Κρητικός στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου- Επικοινωνιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη διάκριση για την Κρήτη και συγκεκριμένα τη Μεσαρά  αποτελεί η επιλογή στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.). ενός επιστήμονα από το Τυμπάκι του κ.Γιάννη Ασκοξυλάκη.Κατά  την χθεσινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής έγινε η επιλογή των μελών με τον κ Ασκοξυλάκη να καταλαμβάνει την θέση του τακτικού μέλους στην Α.Δ.Α.Ε, που έχει σκοπό την προστασία του απορρήτου των επιστολών, της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο καθώς και την ασφάλεια των δικτύων και πληροφοριών.

Ο  ίδιος συγκινημένος για τη νέα θέση που καταλαμβάνει έκανε λόγο για τιμή προς το πρόσωπο του και δεσμεύτηκε να συνδράμει με όλες τους τις δυνάμεις στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιπέδων της κυβερνοασφάλειας στην χώρας μας.

Τα νέα μέλη της Α.Δ.Α.Ε.

Στη  συνεδρίαση, σύμφωνα και με το protothema.gr με ευρύτατη πλειοψηφία (20 «ναι», 2 «παρών» από ΚΚΕ και 1 «όχι» από την Χρυσή Αυγή) επελέγησαν η κυρία Ελένη Μαρτσούκου, για τη θέση του αναπληρωτή αντιπροέδρου της Α.Δ.Α.Ε. και ως τακτικά μέλη, η κ. Αικατερίνη Παπανικολάου και οι κ. κ. Παναγιώτης Ριζομυλιώτης, Ιωάννης Ασκοξυλάκης, Μιχάλης Γεωργιακόδης και Γεώργιος Μπακάλης.

Ως αναπληρωματικά μέλη επελέγησαν, οι κ. κ. Χρήστος Καλλονιάτης, Γιώργος Μισαηλίδης, Δημοσθένης Βουγιούκας, Σπύρος Παντελής και Σπύρος Σκουλαρίκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News