Κρήτη

Το τσίκνισαν για τα καλά στο ΚΑΠΗ Γαζίου

Η καθιερωμένη γιορτή για την Τσικνοπέμπτη πραγματοποιήθηκε και φέτος στο ΚΑΠΗ Γαζίου με τη συμμετοχή πολλών μελών των ΚΑΠΗ και του προσωπικού του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου.

Στο χώρο του ΚΑΠΗ Γαζίου, τα μέλη των ΚΑΠΗ το τσίκνισαν, αντάλλαξαν ευχές με τα χαμόγελα να κυριαρχούν στο χώρο, ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα, ο χορός και οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις τόνισε: «Τηρώντας την παράδοση, το τσικνίζουμε και φέτος με τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου μας. Με αισιοδοξία, έστω και συγκρατημένη, ανταλλάσουμε ευχές και διασκεδάζουμε μαζί με ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας μας, τους ανθρώπους που με την πείρα που κουβαλούν, αποτελούν πολύτιμους συμβούλους μας σε κάθε τι.

Θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ  Γιώργο Μαρκατάτο, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και την Διευθύντρια Μαρία Τρούλη και όλα τα στελέχη του Οργανισμού, για την άριστη δουλειά και το πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα που καταφέρνουν στον κρίσιμο τομέα που έχουν επωμισθεί».

Σχόλια